VvE-Structuur.nl komt terug in 2017!

Twaalf jaar geleden, het was 2005, lanceerde Jan van der Molen uit Zaandam de website VvE-Structuur.nl. Op die website zijn in de loop der jaren tientallen, zo niet honderden, pagina’s met informatie voor en over Verenigingen van Eigenaren (VvE ‘s) geplaatst: allemaal gratis te bekijken. Daarnaast werd via VvE-Structuur.nl advies over allerhande vraagstukken gegeven aan VvE-leden en bestuurders. Niet voor niets presenteerde VvE-structuur.nl zich destijds als ‘Dé VvE vraagbaak’

Website offline sinds 2015…

VvE-structuur.nl deed dat allemaal heel succesvol: de website trok dagelijks vele honderden bezoekers. Jarenlang was die site daarmee het best bezochte VvE-kennisplatform van Nederland. Het was bovendien de eerste echte website die zich volledig en belangeloos richtte op het informeren van VvE’s. De site was actueel, en stelde misstanden aan de kaak: ook dat was een unicum destijds. Helaas is de website in 2015 offline gehaald, en heeft Van der Molen zijn activiteiten gestaakt. Zijn eenmanszaak is in maart 2015 opgeheven. Een verlies voor de VvE branche, vinden wij.

…maar in 2017 komt VvE-Structuur.nl terug!

Daarom heeft VvE Media B.V., het moederbedrijf van onder andere Nederlandvve.nl en VvE-forum.nl, de domeinnamen die door VvE-Structuur.nl werden gebruikt overgenomen. Het concept van VvE-structuur past namelijk naadloos binnen de andere concepten van VvE Media B.V., die er allemaal op gericht zijn om gratis en in begrijpelijke taal informatie te geven aan VvE’s. Die domeinnamen zijn nu nog tijdelijk doorgelinkt naar het nieuwsartikel dat je nu aan het lezen bent, maar later dit jaar wordt een geheel nieuwe website gebouwd. Het oudste VvE-kennisplatform wordt zo dus weer in ere hersteld.

Nieuw jasje voor VvE-structuur.nl: volg de ontwikkelingen

De nieuwe website wordt geheel aangepast aan de eisen van deze tijd. Dat betekent dat de site volledig ‘responsive’ wordt, en wordt voorzien van een nieuw logo, nieuwe en geheel eigen huisstijl en een heldere menustructuur. Daarnaast zal de site gehost worden op de supersnelle servers die VvE Media B.V. voor haar websites gebruikt. Op die manier wordt gezorgd voor de kortst mogelijke laadtijden. Er gaat dus wel nogal wat werk inzitten om de site te lanceren, maar 2017 moet lukken. Wil je de lancering van het nieuwe VvE-Structuur.nl niet missen? Houd de website van Nederlandvve.nl dan in de gaten.

3 gedachten aan “VvE-Structuur.nl komt terug in 2017!”

 1. VvE structuur,
  Welk VvE lid heeft geen vragen?
  Duidelijk dat u in een behoefte voorziet voor vele.
  De site is goed werkt snel en goed leesbaar..
  Heb met deze invalshoek ook een site voor onze VvE.

  Ga zo door.

 2. Heel fijne website in begrijpelijk Nederlands voor heel veel eigenaren goed te volgen

  Ik kan alleen nergens vinden wat ik eventueel vragen kan stellen / contact kan krijgen.
  Ik heb nog een vraag over de kascontrole waarvan ik niet het precieze antwoord vind op uw site
  Graag reactie of dit wel mogelijk is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.